Påminnelse: Information och ärenden

Hej alla medlemmar i Sångfågeln 1, hoppas ni har haft en bra sommar hittills.

Vi från styrelsen vill passa på att påminna om att kolla både föreningswebben och Riksbyggens kundwebb för aktuell information och ärendehantering.

Tyvärr är det så att det på sommaren kan vara svårare att få tag på både oss i styrelsen, förvaltning och kontraktörer vilket gör det viktigare att felanmälningar och övriga ärenden först försöker lösas via Riksbyggens kundwebb för att de inte ska råka bli liggande.

Det går självklart också alltid att ringa direkt till den i styrelsen som är relevant för ditt ärende om det skulle vara akut.

Vi vill också återigen passa på att påminna om att det råder parkeringsförbud i hela området förutom på angivna gästparkeringar. Vi har haft en del kontraktörer med specialtillstånd i sommar som har nyttjat gästparkeringar vilkas skyltar är övertäckta; en övertäckt eller icke-existerande skylt innebär att det totala parkeringsförbudet för området gäller även där, trots tidigare bestämmelser.

På vår egen hemsida finns också mycket matnyttig information om föreningen som kan vara behjälplig, ta dig gärna tid att klicka runt och kolla!

Vänliga hälsningar,

Styrelsen